loading...
oliv
Akbar Balinparast بازدید : 198 سه شنبه 22 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتیجه اولیه آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته 94 از ساعت 20 امشب خبر داد.

حسین توکلی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: نتیجه اولیه آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته 94 به صورت کارنامه تنظیم شده و کارنامه کلیه داوطلبان شرکت‌کننده در آزمون از ساعت 20 امشب سه‌شنبه 22 اردیبهشت‌ماه روی سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org قرار داده می‌شود.

وی در مورد تعداد داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، اظهار کرد: از تعداد 655 هزار و 679 داوطلب حاضر در جلسه آزمون، 429 هزار و 688 داوطلب (65.53 درصد) مجاز به انتخاب رشته شدند که از این تعداد 213 هزار و 982 نفر زن و 215 هزار و 706 نفر مرد هستند.

مشاورعالی سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: از تعداد 429 هزار و 688 داوطلب مجاز به انتخاب رشته، 676 داوطلب برای دوره‌های روزانه و سایر دوره‌ها و 287 هزار و 12 داوطلب منحصرا مجاز به انتخاب کدرشته‌های تحصیلی سایر دوره‌ها (به جز دوره روزانه) هستند.

توکلی افزود: از تعداد 429 هزار و 688 داوطلب مجاز به انتخاب رشته، 30 هزار و 846 داوطلب در دو کدرشته امتحانی مجاز به انتخاب رشته شده‌اند که از این تعداد 14 هزار و 161 نفر زن و 16 هزار و 685 نفر مرد هستند.

زمان انتخاب رشته از 28 لغایت 31 اردیبهشت‌ماه
وی در ادامه در مورد دفترچه راهنما توضیح داد: دفترچه راهنما از ساعت 18 فردا چهارشنبه 23 اردیبهشت‌ماه روی سایت سازمان سنجش قرار داده می‌شود و داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، می‌توانند با مراجعه به سایت و دریافت دفترچه راهنما و مطالعه دقیق آن و همین‌طور اطلاعیه‌های منتشره سازمان نسبت به انتخاب حداکثر 100 کد رشته محل از میان کد رشته محل‌های تحصیلی مورد علاقه خود از کد رشته امتحانی یا کد رشته‌های امتحانی مجاز اقدام و کد رشته محل‌های انتخابی را به ترتیب اولویت علاقه مرتب نموده و سپس ابتدا در فرم پیش‌نویس انتخاب رشته درج نمایند و پس از انجام بررسی‌های لازم و اطمینان از صحت آنها از روز دوشنبه 28 اردیبهشت‌ماه لغایت پنجشنبه 31 اردیبهشت‌ماه به سایت سازمان سنجش مراجعه و کد رشته محل‌های انتخابی خود را به ترتیب اولویت و علاقه ثبت کنند.

مشاورعالی سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: بدیهی است پس از تایید نهایی کد رشته‌های امتحانی توسط داوطلب، رسید 15 رقمی توسط سیستم در اختیار داوطلب قرارداده می‌شود، درغیراینصورت ثبت‌نام تکمیل نشده است.

اعلام نتایج نهایی در دهه اول شهریورماه
توکلی در پایان در مورد زمان اعلام نتایج نهایی انتخاب رشته اظهار کرد: فهرست اسامی قبول شدگان نهایی در دهه اول شهریور ازطریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می‌شود. 

 

اخبار دانشگاه - ایسنا

 

Akbar Balinparast بازدید : 369 دوشنبه 21 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
وی افزود: دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1394 از ساعت 18 روز چهارشنبه 23 اردیبهشت ماه روی سایت سازمان قرار داده خواهد شد.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام اسامی داوطلبان مجاز به انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد سال 1394 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از فردا (سه شنبه 22 اردیبهشت ماه) خبر داد.

حسین توکلی در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: براساس برنامه زمانی پیش بینی شده نتیجه اولیه آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1394 به صورت کارنامه تنظیم و کارنامه تمامی داوطلبان شرکت کننده در آزمون فردا (سه شنبه) 22 اردیبهشت ماه روی سایت سازمان سنجش قرار داده می شود.

وی افزود: دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1394 از ساعت 18 روز چهارشنبه 23 اردیبهشت ماه روی سایت سازمان قرار داده خواهد شد.

داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته می شوند ضرورت دارد براساس برنامه زمانی مذکور از ساعت 18 روز چهارشنبه به سایت سازمان سنجش مراجعه و پس از دریافت دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی و مطالعه دقیق آن و اطلاعیه های منتشره سازمان نسبت به انتخاب حداکثر 100 کد-رشته محل از میان کدرشته محل های تحصیلی مورد علاقه خود اقدام کنند.

توکلی به داوطلبان توصیه کرد انتخاب رشته خود را ابتدا در فرم پیش نویس ثبت کرده و پس از بررسی و کنترل های لازم و اطمینان از صحت آنها، از روز دوشنبه 28 اردیبهشت لغایت روز پنجشنبه 31 اردیبهشت ماه آنها را در فرم اینترنتی انتخاب رشته وارد کنند.

بعد از انتخاب رشته و تایید نهایی کد-رشته های انتخابی توسط هر داوطلب یک کد 15 رقمی توسط سیستم در اختیار داوطلب قرار می گیرد و در غیر این صورت انتخاب رشته تکمیل نشده است.

 

اخبار دانشگاه - ایرنا

 

Akbar Balinparast بازدید : 164 یکشنبه 20 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
معاون آموزش متوسط وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تغییر رویکرد جامعه نسبت به تحصیل در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای گفت: در حال حاضر بیش از 40 درصد دانش آموزان متوسطه کشور در هنرستان ها تحصیل می کنند.

به گزارش ایسنا، علی زرافشان در آیین اختتامیه مسابقات علمی هنرستانهای فنی و حرفه‌ای کشور که در 35 رشته برگزار شد، افزود: افزایش جذب دانش آموزان به این هنرستانها نوید خوبی برای توسعه و تقویت مهارت دانش آموزان، آینده اشتغال و همچنین حل مشکل بزرگ پشت کنکوریها است.

معاون آموزش متوسط وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: در سال جاری تعداد داوطلبان آزمون سراسری کنکور کشور به 850 هزار نفر رسیده که این میزان هر ساله در حال کاهش است چرا که مردم به این نتیجه رسیده اند که اشتغال مهمتر از مدرک تحصیلی صرف است.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش وظیفه دارد علاوه بر آموزش های علمی و مسایل درسی، شرایطی را فراهم کند تا دانش آموزان بتوانند استعدادهای مختلف خود را بروز دهند.

زرافشان کیفیت بخشی با تقویت بنیه علمی هنرجویان فنی و حرفه ای را از اولویت های مهم وزارت آموزش و پرورش ذکر کرد و گفت: برای این کار بودجه‌های خاصی نیز در وزارتخانه در نظر گرفته شده است.

معاون آموزش متوسط وزیر آموزش و پرورش بر شناسایی و هدایت استعدادهای مختلف دانش آموزان تاکید کرد و افزود: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز انسانها دیگر به عنوان موجواتی تک ساختی شناخته نمی شوند بلکه موجوداتی دارای ابعاد مختلف وجودی هستند که تربیت با اعتدال می تواند استعدادهای مختلف آنها را رشد دهد.

وی خاطرنشان کرد: بر خلاف تربیت کاریکاتوری که تنها یک بخش از ابعاد وجودی را مورد توجه قرار می دهد در تربیت اعتدال محور، تمامی ابعاد وجودی انسان بطور متعادل همراه با یکدیگر رشد می کنند.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش برگزاری مسابقات علمی و عملی و تشکیل پژوهش سراهای دانش آموزی را گامی موثر در جهت شناسایی استعدادها برشمرد و افزود: با برگزاری این آزمون ها می توان ضمن شناسایی استعدادهای مختلف دانش آموزان، آنها را به سمت مناسبی هدایت و خدمات ویژه تری را به آنان ارائه داد.

اخبار دانشگاه - ایسنا

Akbar Balinparast بازدید : 116 یکشنبه 20 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
وزیر علوم از پذیرش حدود 4500 نفر دانشجوی خارجی در سال گذشته خبر داد و گفت:صندلی های خالی دانشگاه ها ظرفیت و پتانسیل خوبی برای پذیرش دانشجوی خارجی است.

دکتر محمد فرهادی در گفت وگو با  ایسنا افزود: درباره افزایش جذب دانشجوی خارجی در اجلاس وزرای علوم کشورهای عضو جنبش عدم تعهد هم صحبت شد، براین اساس دانشگاه ها مخصوصا دانشگاه های برتر باید در این مورد فعال تر شوند و در همه مقاطع دانشجوی خارجی پذیرش کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه در دولت یازدهم فرصت های مطالعاتی فعال تر شده است، افزود: طبق تفاهم وزارت علوم با وزرات صنعت، معدن، تجارت آیین نامه مشترکی تهیه شده که طبق آن اساتید از امسال می توانند فرصت مطالعاتی خود را در رشته های مرتبط و در محیط های صنعتی بگذرانند، در واقع محدودیت ظرفیت در این مورد وجود ندارد و این امر ارتباط بین دانشگاه و صنعت را افزایش می دهد.

فرهادی در ادامه بر لزوم سامان دهی جذب هیات علمی تاکید کرد و درمورد نحوه جذب و حقوق اعضای هیات علمی گفت: جذب هیات علمی و سرگردانی متقاضی هیات علمی باید برطرف شود و سامان پیدا کند.

فرهادی همچنین اظهار کرد: افزایش حقوق اعضای هیات علمی در سال 94 مانند بقیه کارکنان دولت است و 14 درصد افزایش پیدا می کند.

وی با بیان اینکه نظارت و ارزشیابی مراکز آموزش عالی، دانشگاه ها، موسسات دولتی و غیردولتی در سال آینده به صورت جدی تر دنبال می شود، افزود: باید یک نظام جامع ارزیابی وجود داشته باشد و دانشگاه های برتر مشخص شوند. مشخص شدن دانشگاه‌های برتر در زمینه بین المللی کردن دانشگاه ها هم مورد توجه است. زیرا یکی از اهداف مهم وزارت علوم در سال جاری بین المللی کردن دانشگاه ها و پذیرش دانشجوی خارجی است.


 اخبار  دانشگاه  -  ایسنا 

Akbar Balinparast بازدید : 93 شنبه 19 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
رئیس کارگروه روانشناسی شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ادغام تمامی گرایش‌های رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی گفت: برنامه جدید کارشناسی روانشناسی از سال 94 در همه دانشگاه‌ها اجرایی می‌شود.

دکتر فتحی پور آشتیانی درباره کارگروه روانشناسی شورای تحول و ارتقای علوم انسانی توضیح داد: این کارگروه پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم تحول در علوم انسانی از سال 89 فعالیت خود را آغاز کرد. ما برای حضور در کارگروه روانشناسی اساتیدی را از قم و دانشگاه‌های مختلف کشور دعوت کردیم.

وی ادامه داد: نقطه آغاز فعالیت‌ها بررسی وضع موجود رشته روانشناسی در کشور بود. با توجه به این که برنامه‌های در حال اجرا مربوط به 20 تا 25 سال پیش بوده و در سالهای 67 تا 72 تنظیم شده است، این امر کاملاً ضروری بود که وضع موجود روانشناسی به منظور تغییر و تحولات لازم مورد بررسی قرار گیرد. در این زمینه هر کدام از اعضای کارگروه مسئولیتی را بر عهده گرفتند و متناسب با تخصص خود گزارشی را از وضع موجود تهیه و ارائه کردند.

رئیس کارگروه روانشناسی شورای انقلاب فرهنگی با اشاره به نتایج بررسی های مقدماتی اظهار کرد: نتایجی که در کارگروه ها حاصل شد ضرورت بازنگری و تحول در این رشته را شفافتر کرد. آنچه در بررسی‌های مقدماتی به آن رسیدیم مواردی همچون به روز نبودن عناوین درسی و منابع، حاکمیت ترجمه بر تألیف در منابع و متون مورد استفاده، فقدان توازن از نظر پذیرش دانشجو، گسترش بی‌رویه جذب دانشجو، افت جدی کیفیت آموزشی، بی‌توجهی دانشجو نسبت به استاد و ... بود.

فتحی پور افزود: طی بررسی‌ها مشخص شد که تعداد دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی رشته روانشناسی حدود 150 هزار نفر است که از این تعداد 82 درصد خانم و حدود 18 درصد آقا هستند. این نسبت در مقطع کارشناسی ارشد به 72 درصد خانم و 28 درصد آقا تغییر می کند و تعادل در این زمینه را تنها در دوره دکترا دیدیدم. در نتیجه بررسی این موضوع را با توجه به نیازهای جامعه در دستور کار قرار دهیم.

وی تصریح کرد: هم چنین از دانشجویان مقطع کارشناسی 62 درصد در دانشگاه پیام نور، 26 درصد در دانشگاه آزاد، 10 درصد در دانشگاه سراسری و 2 درصد در مراکز غیرانتفاعی به تحصیل مشغولند و می توان عدم توازن بین دانشگاه ها را به وضوح دید.

ادغام تمام گرایشهای روان شناسی
وی درباره نتایج برگزاری کارگروه ها توضیح داد: نتیجه گرفتیم در مقطع کارشناسی همه گرایش‌ها ادغام شود و تنها یک برنامه کارشناسی به اسم روانشناسی بدون گرایش داشته باشیم؛ به جای این که روانشناسی بالینی، عمومی، صنعتی سازمانی، کودک و نوجوان، اصلاح و تربیت و حتی مشاوره داشته باشیم.

وی تصریح کرد: با تجمیع برنامه‌ها در دوره کارشناسی برنامه جدیدی را ساختیم که بر اساس آن دانشجویان روانشناسی حدود 74 واحد دروس پایه، حدود 34 واحد دروس تخصصی، 10 واحد دروس اختیاری و 25 واحد دروس عمومی می‌گذرانند و دانشجویان با گذراندن دروس تخصصی به نوعی با گرایش‌های مختلف این رشته آشنا می‌شوند.

هشت درس روان شناسی با رویکرد دینی
رئیس کارگروه روانشناسی شورای انقلاب فرهنگی با بیان اینکه تقریباً در تمام درسها هدف‌گذاری‌ها بر مبنای بومی‌سازی و ارزش‌مداری بوده است، افزود: به جز درسی مانند آمار که علم محض است، تقریباً در هیچ درسی نیست که ما مباحث بومی و ارزشی را لحاظ نکرده باشیم. به طور مشخص در برنامه جدید هشت درس با رویکرد دینی در نظر گرفته شده است.

فتحی پور تصریح کرد: دو درس از این هشت درس پیش از این هم جزو برنامه درسی روانشناسی بوده اما با عنوان و سرفصل جدید تعریف شده است. انسان در اسلام و علم النفس عنوان قبلی این دو درس بود که آنها را به انسان‌شناسی از دیدگاه اسلام و روانشناسی از دیدگاه اندیشمندان مسلمان تغییر دادیم. شش عنوان درسی معرفت‌شناسی، آشنایی با فلسفه اسلامی، روانشناسی دین، فلسفه علم روانشناسی، آموزه‌های روانشناختی در قرآن و حدیث 1 و 2 نیز به برنامه جدید اضافه شده است.

ورود 13درس جدید در کارشناسی روان شناسی
وی با بیان اینکه 13 درس کاملاً جدید به مجموعه دروس کارشناسی روانشناسی اضافه شده است، گفت: این دروس شامل فناوری اطلاعات در روانشناسی، روانشناسی اخلاق، روانشناسی سلامت، روانشناسی خانواده، روانشناسی اجتماعی کاربردی، روانشناسی سالمندی، مدیریت استرس، روانشناسی اعتیاد، روانشناسی ورزش، روانشناسی تلبیغات و رسانه، روانشناسی نظامی، روانشناسی بنیادی و روانشناسی رفتار مصرف کننده می شود.

فتحی پور درباره روند برنامه تهیه شده توضیح داد: برنامه کارشناسی روانشناسی در بهمن ماه سال 1391 نهایی شده و به شورای برنامه‌ریزی وزارت علوم و شورای تحول ارائه شد.سپس مدتی صرف تعریف و مشخص کردن ساز و کار اجرایی شدن برنامه‌های جدید شد و در نهایت با تصویب برنامه در مهرماه سال 92 در شورای تحول، به شورای عالی انقلاب فرهنگی فرستاده شد و در دی‌ماه نیز در شورای عالی به تصویب رسید و جهت اجرا به وزارت علوم ابلاغ شد.

به گفته وی، در نامه‌ شورای عالی به وزارت قید شده بود که این برنامه پنج ساله است و بعد از پنج سال مجدداً قوت و ضعف‌های آن بررسی شده و اگر لازم باشد می‌تواند مورد تجدید نظر قرار بگیرد.

لزوم اجرای برنامه جدید در سال 94
رئیس کارگروه شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه الزامی برای اجرای برنامه جدید از سوی دانشگاه در سال 93 وجود نداشت، گفت: قرار بود در کنکور 93 این برنامه در کنار برنامه‌های موجود ارائه شود و هر دانشگاهی که آمادگی داشت برنامه جدید را در کنار برنامه قبلی اجرا کند. در سال 93 حدود 30 مرکز آموزشی اجرای برنامه جدید را آغاز کردند، اما از سال 94 مقرر شده است که همه دانشگاه‌ها برنامه جدید را اجرایی کنند.

رئیس کارگروه روان شناسی شورای انقلاب فرهنگی با اشاره به تشکیل کمیته‌ای جداگانه برای تألیف کتاب افزود: در این کمیته برای همه درس‌های پیش‌بینی شده که چیزی حدود 67 درس است، کتاب‌هایی تألیف خواهد شد. احتمالا تا دو سال آینده اکثر کتاب‌ها در دروس مختلف روانشناسی با رویکردهای تحولی بومی‌سازی، اسلامی‌سازی، غنی‌سازی و بروزرسانی آماده شود.

فتحی پور با بیان اینکه کتاب‌های موجود 60 تا 70 درصد نیازهای ما را برآورده می‌کند.، ادامه داد: در بعضی از دروس شاید کتاب‌های نزدیک به سرفصل داشته باشیم اما کتاب لازم و مناسب برای تدریس را نداریم و اساتید تا زمان فراهم شدن منابع مدون و مختص به سرفصل باید با استفاده از جزوه و با اطلاعات و مطالعات خودشان پیش بروند.

وی تصریح کرد: یکی از راهکارها برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای اساتید دانشگاه به منظور ایجاد آمادگی برای تدریس دروس جدید است و اولین کارگاه در چهار موضوع شهریورماه سال گذشته با حضور 100 نفر از اساتید دانشگاه‌ها برگزار شد.

لزوم تحصیل روان شناسی در مقاطع تحصیلات تکمیلی
وی هم چنین گفت: برنامه به گونه‌ای تنظیم شده که در موقعیت‌های مختلف کاری، فارغ التحصیلان حداقل‌هایی از اطلاعات را داشته باشند تا بتوانند از آنها بهره کافی ببرند و کارایی قابل قبولی داشته باشند. اما در مجموع من اعتقاد دارم که.

وی معتقد است که کارشناس روانشناسی نباید و نمی‌تواند کار تخصصی در حوزه روانشناسی انجام دهد.

رئیس کارگروه روان شناسی شورای عالی انقلاب فرهنگی در این باره اظهار کرد: در رشته‌های مهندسی یک نفر با گذراندن دوره کارشناسی می‌تواند به کارآمدی مناسب و قابل قبولی در رشته خود دست یابد و شاید نیازی به دوره کارشناسی ارشد و دکترا نداشته باشد، اما در رشته روانشناسی با توجه به این که موضوع مطالعه انسانی است که پیچیدگی‌های بسیار زیادی دارد، فرد نمی تواند با گذراندن 130 واحد درس که بخشی از آن هم عمومی است به کارامدی مورد نظر در این رشته برسد.

 

اخبار دانشگاه - ایسنا

 

Akbar Balinparast بازدید : 96 شنبه 19 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی زمان ثبت نام دانشجویان متقاضی نقل و انتقال را خردادماه اعلام کرد.

سعید کاردار درگفت وگو با  ایسنا  اظهار کرد: زمان ثبت نام دانشجویان متقاضی نقل و انتقال از خردادماه آغاز می شود و هزینه ثبت نامی همان هزینه سال گذشته است که دانشجویان در ثبت نام هر ترم باید مبلغ اعلام شده را پرداخت کنند.

وی درمورد تغییرات ایجاد شده در آیین نامه انضباطی دانشجویان و اضافه شدن تخلفات علمی و پژوهشی با تاکید بر کپی برداری از آثار علمی دیگران در پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری گفت: درصورت تشخیص کپی برداری پایان نامه حتما باطل می شود اما جزئیات بیشتر دراین زمینه بعد از تصویب آیین نامه اعلام می شود.

آغاز استعلام اینترنتی مدارک دانش آموختگان دانشگاه آزاد مهر

معاون دانشجویی دانشگاه آزاد همچنین درمورد استعلام اینترنتی مدارک دانش آموختگان گفت: استعلام درون سازمانی اینترنتی مدارک دانش آموختگان دانشگاه آزاد فعال شده است البته فعلا تنها چند اداره داخل دانشگاه از آن استفاده می کنند اما بهره برداری عمومی از این سامانه از مهرماه آغاز می شود.

کاردار درپایان درباره وام‌های دانشجویی در سال جدید نیز گفت: شرایط تمامی وام های دانشگاه آزاد به حالت قبل است و فعال تصمیم جدیدی گرفته نشده است. 

 

اخبار دانشگاه - ایسنا 

 

Akbar Balinparast بازدید : 197 چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

 

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد از راه اندازی مقطع دکتری رشته خدمات بهداشتی در واحد علوم پزشکی تهران خبرداد.

علیرضا ابطحی در گفت و گو با  ایسنا، با اعلام این خبر تصریح کرد: مجوز راه اندازی رشته خدمات بهداشتی درمقطع دکتری صادرشده، این رشته 7 عضو هیئت علمی خواهد داشت و ان‌شاءالله ازترم آینده در این رشته دانشجو جذب می کنیم.

ابطحی همچنین افزود: رشته مهندسی بافت در مقطع دکتری نیز به زودی ازسوی دانشگاه نهایی خواهد شد و برای تایید به وزارت بهداشت ارسال می شود.


  اخبار دانشگاه  -  ایسنا 

Akbar Balinparast بازدید : 156 چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
معاون وزیر علوم با اشاره به اختلاس 32 میلیاردی صندوق رفاه در دولت دهم گفت: صندوق رفاه توضیحات لازم در این مورد را ارائه می‌دهد.

به گزارش (ایسنا)، مجتبی صدیقی در حاشیه سومین گردهمایی روسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه صندوق رفاه توضیحات لازم را در مورد اختلاس صورت گرفته ارائه می‌دهد،گفت: در بحث سرمایه‌گذاری صندوق رفاه در دوره گذشته کنترل لازم صورت نگرفته و برخی از قراردادها واقعی نبوده است. یعنی علی‌رغم اینکه ضمانت بانکی گرفته شده، اما برخی از شرکت‌ها صوری بوده‌اند و اکنون این شرکت‌ها دیگر حضور واقعی ندارند بنابراین بازگشت سرمایه با مشکل مواجه شده است.

وی با بیان اینکه اصل پول 32 میلیارد تومان است، گفت: پیگیری از یک سال و نیم گذشته شروع شده و پرونده در مراکز قضایی به جریان افتاده است. مراکز قضایی رای پیگیری این پرونده را به نفع صندوق رفاه اعلام کرده‌اند.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی نیز موضوع را دنبال می‌کند و کار از طریق مراجع قضایی در حال پیگیری است.


 اخبار دانشگاه  -  ایسنا 

Akbar Balinparast بازدید : 199 سه شنبه 15 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام فهرست اسامی چند برابر ظرفیت آزمون دکتری خبر داد.

حسین توکلی در گفت و گو با خبرنگار دانشگاهی ایسنا، گفت:فهرست اسامی ۳۰ هزار و ۶۱نفر معرفی شدگان چند برابر ظرفیت که ۱۲هزار و ۲۳۸نفر آن ها زن و ۱۷هزار و ۸۲۳نفر آن ها مرد هستند،برای شرکت در مصاحبه تخصصی آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز ۹۴امروز،دوشنبه ۱۴اردیبهشت ماه روی سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org قرار می گیرد.

وی ادامه داد:در این آزمون ۵۶هزار و ۷۴۰داوطلب مجاز به انتخاب رشته شده اند که از این تعداد ۴۰هزار و ۳۰۴داوطلب انتخاب رشته نموده اند و از تعداد ۴۰هزار و ۳۰۴ داوطلب انتخاب رشته کننده،۳۰هزار و ۶۱داوطلب(۷۴/۵۹درصد) به عنوان معرفی شدگان چند برابر ظرفیت برای شرکت در مصاحبه تخصصی و حداکثر در پنج کدرشته محل به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی معرفی می شوند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور افزود:هریک از معرفی شدگان ضرورت دارد بر اساس برنامه زمانی که همراه با اسامی آن ها روی سایت سازمان سنجش قرار میگیرد با در دست داشتن مدارک مورد نیاز برای شرکت در مصاحبه تخصصی و سیر مراحل گزینش به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مراجعه نمایند.


  اخبار دانشگاه  -  ایسنا 

Akbar Balinparast بازدید : 158 دوشنبه 14 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام فهرست اسامی چند برابر ظرفیت آزمون دکتری خبر داد.

حسین توکلی در گفت و گو با خبرنگار دانشگاهی ایسنا، گفت:فهرست اسامی ۳۰ هزار و ۶۱نفر معرفی شدگان چند برابر ظرفیت که ۱۲هزار و ۲۳۸نفر آن ها زن و ۱۷هزار و ۸۲۳نفر آن ها مرد هستند،برای شرکت در مصاحبه تخصصی آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز ۹۴امروز،دوشنبه ۱۴اردیبهشت ماه روی سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org قرار می گیرد.

وی ادامه داد:در این آزمون ۵۶هزار و ۷۴۰داوطلب مجاز به انتخاب رشته شده اند که از این تعداد ۴۰هزار و ۳۰۴داوطلب انتخاب رشته نموده اند و از تعداد ۴۰هزار و ۳۰۴ داوطلب انتخاب رشته کننده،۳۰هزار و ۶۱داوطلب(۷۴/۵۹درصد) به عنوان معرفی شدگان چند برابر ظرفیت برای شرکت در مصاحبه تخصصی و حداکثر در پنج کدرشته محل به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی معرفی می شوند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور افزود:هریک از معرفی شدگان ضرورت دارد بر اساس برنامه زمانی که همراه با اسامی آن ها روی سایت سازمان سنجش قرار میگیرد با در دست داشتن مدارک مورد نیاز برای شرکت در مصاحبه تخصصی و سیر مراحل گزینش به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مراجعه نمایند.


  اخبار دانشگاه  -  ایسنا 

Akbar Balinparast بازدید : 147 یکشنبه 13 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
مدیر کل برنامه ریزی دانشگاه پیام نور جزئیاتی از ترم تابستانه این دانشگاه ارائه کرد.

موحدی منش در گفت و گو با ایسنا ،از ارائه ترم تابستان در دانشگاه پیام نور خبر داد و افزود:طبق تقویم آموزشی دانشگاه پیام نور ترم تابستان در کلیه واحدها و مراکز این دانشگاه ارائه می شود.ترم تابستان برای رشته های مقطع کارشناسی هشت واحد و رشته های مقطع کارشناسی ارشد 6 واحد است.

وی درمورد دروسی که در ترم تابستان ارائه می شود توضیح داد:در ترم تابستان دروس عمومی و دروس تئوری که جنبه عملی و نیاز به آزمایشگاه و کارگاه ندارند قابل ارائه است و دانشجویان می توانند با رعایت پیش نیازهای آموزشی و رعایت تعداد سقف واحد درسی نسبت به ثبت نام ترم تابستانی اقدام کنند.

مدیر کل برنامه ریزی دانشگاه پیام نور در ادامه با اشاره به زمان ثبت نام اظهار کرد: ثبت نام در ترم تابستان از تاریخ 13 تیرماه آغاز شده و تا 24 تیرماه ادامه دارد.شروع امتحانات ترم تابستان 31 مرداد بوده و تا تا دهم شهریورماه ادامه دارد.

موحدی منش در پایان با تاکید بر اینکه الزامی برای شرکت در کلاسهای ترم تابستان برای دانشجویان پیام نور وجود ندارند،درمورد تفاوت ها ارائه ترم تابستان امسال با سال های قبل توضیح داد:امسال درس ها در سطح وسیع تری ارائه می شود،یعنی عنوان درس های بیشتری ارائه شده و دانشجویان می توانند با توجه به شرایط تحصیلی خود ثبت نام کنند.


 اخبار دانشگاه  - ایسنا

Akbar Balinparast بازدید : 155 جمعه 11 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
روزنامه دیلی تلگراف در گزارشی اسامی صد دانشگاه برتر جهان را معرفی کرد که نام دو دانشگاه ایرانی نیز در این میان به چشم می خورد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، روزنامه دیلی تلگراف در گزارشی اسامی صد دانشگاه برتر جهان را معرفی کرد که نام دو دانشگاه ایرانی نیز در این میان به چشم می خورد.

بر اساس این رتبه بندی دانشگاه صنعتی شریف تهران در جایگاه چهلم دانشگاههای برتر جهان و دانشگاه صنعتی اصفهان در رتبه شصت و سوم این رده بندی جای دارد.

این رتبه بندی به وسیله آموزش عالی تایمز منتشر شده و در آن اسامی صد دانشگاه برتر جهان که زیر پنجاه سال قدمت دارند ذکر شده است.

استرالیا با ثبت شانزده موسسه آموزش عالی در این رتبه بندی از انگلیس با پانزده موسسه آموزش عالی در این فهرست پیشتاز است.

اخبار دانشگاه - باشگاه خبرنگاران

 

Akbar Balinparast بازدید : 150 پنجشنبه 10 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

 

"آمار داوطبان کنکور سال 94 نسبت به سال 93 تعداد 150هزار و 625نفر یعنی 14.60درصد کمتر است..

طهورا شهبازی: صف داوطلبان کنکور سراسری سال ۹۴ هم مانند ۶سال قبل از خود کاهش داشت. تعداد داوطلبان کنکور سراسری سال ۹۴ در مجموع به 880هزار و 756نفر می رسید که در مجموع 58.83درصد ثبت‌نام کنندگان زن و 41.17درصد مرد بودند.

 

همچنین از مجموع ثبت‌نام کنندگان تعداد 181هزار و 846نفر در گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، 498هزار و 822نفر در گروه علوم تجربی، 182هزار و 239نفر در گروه علوم انسانی، 10هزار و 868نفر در گروه هنر و 6981نفر در گروه زبان‌های خارجه ثبت نام کردند.

با توجه به اینکه در آزمون سال 93، یک میلیون و 31هزار و 381نفر ثبت‌نام کرده بودند آمار سال 94 نسبت به سال 93 تعداد 150هزار و 625نفر یعنی 14.60درصد کمتر است.

 

این در حالی است که تلاش هایبرخی از نمایندگان مجلس در سال های گذشته برای حذف کنکور هرچند بی نتیجه ماند اما حالا کاهش انصراف های داوطلبان از کنکور سراسری، خود به خود هدف برداشتن کنکور را محقق کرده است.



با توجه به نمودار بالا هر ساله از جمعیت داوطلبان کنکور سراسری کسر شده است. بیشترین رقم مربوط به سال ۱۳۹۱ است که یک میلیون و ۲۸۶هزار و ۸۱۳داوطلب کنکور سراسری ثبت نام کرده بودند. بعد از آن و در سال ۱۳۹۰ با کاهش ۱۵۰هزار نفر داوطلبان روبه رو بوده در حالی که تعداد آنها به یک میلیون و ۱۳۲هزار و ۹۸۰نفر می رسد.

 

اخبار,اخبار کنکور,اخبار دانشگاهی

 

تعداد داوطلبان هر ساله با فاصله تقریبا ۱۰۰هزار تایی نسبت به سال قبل از خود کاهش داشته اند تا اینکه در سال ۹۴ رکورد جدیدی زده شده و رقم داوطلبان کنکور سراسری شش رقمی می شود و به ۸۸۰هزار و ۷۵۶نفر می رسد.

حذف نامحسوس کنکور سراسری

آنچه در دولت های نهم و دهم گذشته بود، خبر از حذف کنکور می داد. به طوری که بر اساس قانون حذف کنکور که در سال 86 اعلام شد، قرار بود کنکور تا سال 90 مطلقا حذف شود.

 

سال 92 قانون توسط مجلس شورای اسلامی اصلاح و چند تکلیف بر عهده سازمان سنجش و آموزش و پرورش گذاشته شد. پس از آن نیز شورای سنجش و پذیرش تشکیل شد که تاثیر 25 درصد قطعی سوابق تحصیلی را مصوب کرد .

علی لاریجانی رییس مجلس ابتدای مجلس نهم در مورد برگزاری کنکور سراسری گفته بود که باید کنکور حذف شود: «حذف کنکور عاملی در جهت بهبود طرح مدرک‌گاریی در کشور است.

 

اگر مثل خیلی از کشورهای پیشرفته کنکور از آموزش عالی حذف شود، کسانی وارد دانشگاه خواهند شد که علاقه به تحصیل داشته و صرفاً به دلیل دریافت مدرک و گرفتن عنوان به دانشگاه نمی‌روند.»

اما تلاش های برخی نمایندگان مجلس بی نتیجه ماند و کنکور هیچ وقت حذف نشد. به مرور زمان اما آنچه نمود پیدا کرد حذف نامحسوس کنکور در میان داوطلبان کنکور سراسری بود.

 

به طوری که هر سال با کاهش تعدادی از داوطلبان کنکور سراسری گویا هدف حذف کنکور بدون وضع هیچ قانونی خود به خود محقق می شود.

کیفیت گرایی جایگزین کمیت گرایی

شرکت در کنکور سراسری و کسب رتبه ای هر چند بالا در سال های گذشته آرزوی خیلی از داوطلبانی بود که پشت سد کنکور می ماندند. در حالی که امروزه با توجه به افزایش ظرفیت ها و دانشگاه های مختلف اعم از پیام نو ر، غیر انتفاعی و مجازی به ازای هر شرکت کننده یک صندلی خالی وجود دارد.

 

اما آنچه کنکور سراسری حال حاضر را با چند سال گذشته متمایز می کند کیفیت گرا شدن داوطلبان است.داوطلبان شرکت در کنکورهای سراسری هدف خود را نه تنها کسب صندلی بلکه در دانشگاه های با کیفیت می بینند. رقابت داوطلبان کنکورهای سراسری در سال های اخیر بر سر کسب صندلی های با کیفیت در دانشگاه های مادر است.

رشد بی رویه دانشگاه پیام نور و ورشکستگی دانشگاه غیرانتفاعی

دولت های نهم و دهم جمعیت دانشجویان پیام نور را تا حدی بالا بردند که دانشگاه های غیر انتفاعی را به مرز ورشکستگی کشاندند. دانشگاه پیام نور که تا پایان برنامه چهارم توسعه باید به 450هزارنفر می رسید، جمعیت یک‌میلیون‌ و 50هزارنفری دانشجویان را به خود دیده بود.

 

دانشجویان که به راحتی و بدون کنکور در دانشگاه های پیام نور پذیرفته می شدند عطای کنکور را به لقایش بخشیدند و بازار این دانشگاه را رونق دادند. اما چیزی نگذشت که مشخص شد رشد بی رویه این دانشگاه ها ضربه بزرگی به آموزش عالی زده و دانشگاه های غیر انتفاعی را به مرز ورشکستگی کشانده و آنها را با ۷۰درصد صندلی خالی مواجه کرده است.

احمد احمدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی این سیاست دولت های گذشته را رقابت با دانشگاه های غیر دولتی دیگر دانست و گفت: تا آنجایی که شنیده ام رییس جمهوری قبلی یک هزار میلیارد تومان به دانشگاه پیام نور داد تا دانشگاه آزاد اسلامی را از رونق بیندازند.

او گفت: در آن سال ها خرابی هایی در کشور پدید آمد که شاید اصلاح آن خرابی ها یک قرن طول بکشد و این دولت به قدری خرابی بوجود آورد که سال ها خواهد گذشت و شاید فقط بتوان دانشگاه ها را اصلاح کرد.

این استاد دانشگاه تهران در ادامه از پژوهشگران و اساتید دانشکده علوم اجتماعی این دانشگاه خواست تا با ارائه طرح ها و پروژه های پژوهشی به بررسی این مشکلات بپردازند و گفت: این مشکلات را بررسی کنید و ببینید چه بلایی بر سر دانشگاه آزاد، دانشگاه های علمی کاربردی و دانشگاه پیام نور آوردند .

رضا فرجی دانا وزیر علوم وقت نیز در مورد دانشگاه های پیام نورو رشد بی رویه آنها گفته بود: توسعه بی‌رویه پیام نور دانشگاه‌های غیرانتفاعی را به ورشکستگی‌ای کشاند.

یک سال پیش و در دوران وزارت رضا فرجی دانا بر وزارت علوم بود که توقف صدور مجوز جدید برای موسسات غیرانتفاعی کلید خورد. توسعه بی‌رویه و نامتوازن این موسسات در دولت محمود احمدی نژاد، خالی ماندن صندلی های دانشگاه ها و همچنین افت کیفیت آموزش عالی دلایل اصلی برای توقف صدور مجوز به دانشگاه های جدید عنوان شد.

 

فرهادی نیز که از همان ابتدای وزارت بنا را بر توسعه کیفی دانشگاه ها گذاشته بود در این مورد راه وزیر پیش از خود را ادامه داد و بهمن ماه از توقف مجوز برای راه اندازی موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی در راستای توسعه کیفی آموزش عالی، خبر داد.


اخبار دانشگاهی - خبر انلاین

Akbar Balinparast بازدید : 114 چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 1394 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در روز دوشنبه 21 اردیبهشت ماه خبر داد.

حسین توکلی در گفت و گو با ایرنا گفت: براساس برنامه زمانی پیش بینی شده نتیجه اولیه آزمون دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1394 به صورت کارنامه تنظیم و کارنامه تمامی داوطلبان شرکت کننده در این آزمون در روز دوشنبه 21 اردیبهشت ماه بر روی سایت سازمان قرار داده می شود.

این آزمون در صبح و بعدازظهر روزهای چهارشنبه 15، پنجشنبه 16 و جمعه 17 بهمن ماه در 62 شهرستان و 102 حوزه امتحانی برگزار شد.

در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1394 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، تعداد 812 هزار و 812 داوطلب ثبت نام کرده بودند.

اخبار دانشگاه - ایرنا

 

Akbar Balinparast بازدید : 157 دوشنبه 07 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
هر داوطلب برای ثبت‌نام باید در تاریخ مقرر ابتدا به سایت سازمان سنجش مراجعه نموده و نسبت به دریافت دفترچه راهنما اقدام نموده و بعد از آماده کردن مدارک و اطلاعات مورد نیاز برای ثبت‌نام مبادرت نمایند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از شروع ثبت نام برای شرکت در آزمون دوره‌های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیردولتی 94 از یکشنبه،13 اردیبهشت‌ماه خبر داد.

حسین توکلی در گفت‌و‌گو با ایسنا گفت: ثبت نام برای شرکت در آزمون دوره‌های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیردولتی 94 از یکشنبه،13 اردیبهشت‌ماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org آغاز شده و تا روز یکشنبه 20 اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

وی ادامه داد: کلیه داوطلبان می‌توانند با توجه به اطلاعیه سازمان سنجش درمورد تاریخ ثبت نام که از امروز روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد و در نشریه پیک سنجش روز دوشنبه 7 اردیبهشت‌ماه منتشر می‌گردد و مطالعه دقیق دفترچه راهنما که از پنجشنبه 10 اردیبهشت ماه روی سایت قرار می‌گیرد و با توجه به اطلاعیه حاوی شرایط و ضوابط ثبت نام و پذیرش دانشجو که در روز دوشنبه 14 اردیبهشت ماه در نشریه پیک سنجش منتشر می‌گردد در آزمون مذکور ثبت‌نام نمایند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در ادامه درمورد فرآیند ثبت‌نام توضیح داد: هر داوطلب برای ثبت‌نام باید در تاریخ مقرر ابتدا به سایت سازمان سنجش مراجعه نموده و نسبت به دریافت دفترچه راهنما اقدام نموده و بعد از آماده کردن مدارک و اطلاعات مورد نیاز برای ثبت‌نام مبادرت نمایند.

توکلی درمورد هزینه ثبت‌نام نیز اظهار کرد: با توجه به اینکه پرداخت هزینه منحصرا به صورت اینترنتی انجام می‌گیرد،داوطلبان باید به وسیله کارت های بانکی عضو شبکه شتاب که پرداخت الکترونیکی آن‌ها فعال است با مراجعه به سایت سازمان سنجش و پرداخت 15 هزار تومان به عنوان وجه ثبت نام اقدام نمایند.

وی ادامه داد:چنانچه داوطلبی علاقه‌مند به گزینش رشته‌های تحصیلی موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیر دولتی باشد لازم است علاوه بر پرداخت 15 هزار تومان، مبلغ 4000 تومان دیگر برای دوره‌های مذکور پرداخت کند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در ادامه با بیان اینکه آزمون مذکور در صبح روز جمعه،16 مرداد برگزار می‌شود در مورد زمان توزیع کارت گفت:کارت شرکت در آزمون و برگ راهنما از سه شنبه 13 مرداد لغایت پنجشنبه 15 مرداد ماه روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد.


اخبار دانشگاه - ایسنا

 

Akbar Balinparast بازدید : 260 شنبه 05 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از پایان مهلت انتخاب رشته های تحصیلی آزمون دکتری در ساعت ۲۴ فردا، یکشنبه ششم اردیبهشت خبر داد.

حسین توکلی در گفت و گو با  (ایسنا)، گفت:مهلت انتخاب رشته های تحصیلی داوطلبان مجاز به انتخاب رشته آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز ۹۴،ساعت ۲۴فردا،یکشنبه ششم اردیبهشت ماه به پایان میرسد.

وی افزود: لذا آن دسته از داوطلبانی که تا کنون انتخاب رشته نکرده اند ضرورت دارد در مهلت باقی مانده به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کرده و پس از مطالعه دفترچه راهنما و اطلاعیه منتشره سازمان،نسبت به انتخاب حداکثر ۵۰کدرشته محل از میان کدرشته محل های تحصیلی کدرشته های امتحانی مربوط اقدام نمایند و کدرشته محل های انتخابی را به ترتیب اولویت علاقه در فرم اینترنتی،ثبت نمایند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در پایان گفت: تا ساعت هشت صبح امروز،شنبه پنجم اردیبهشت از تعداد ۵۶هزار و ۷۴۰داوطلب،۳۴هزار و ۴۵۰داوطلب انتخاب رشته کرده اند.


اخبار دانشگاه  -  ایسنا

Akbar Balinparast بازدید : 166 پنجشنبه 03 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
بر اساس قانون و ضوابط بورس، باید به افراد نخبه و افرادی که قابلیت دریافت هزینه از سمت دولت را دارند، تعلق بگیرد. دولت در این خصوص موظف و مکلف می‌شود که هزینه های تحصیلی این افراد را پرداخت کند

بحثی است که داغ می‌شود و دوباره از دهان می‌افتد. مبحثی که جامعه دانشگاهیان را با خود درگیر می‌کند. آنها که با کمک آن به دانشگاه آمده یا نیامده اند. ذهن ها دچار فرافکنی می‌شود. گاهی گیج می‌رویم و معلق می‌مانیم در این فضا که کدام مورد درست است؟ چه باید کرد؟ چه باید نکرد؟ گاهی می‌توان آن را سر کلاس درس خواند که با رسم شکل به ما توضیح دهد.

گنگ و نامفهوم
تا به اینجا همه چیز گنگ و نامفهوم است. چرا که اصل قضیه گنگ و نامفهوم است. درست مثل پرونده اش که گاهی گیج و مبهم به استیضاح وزیری می‌انجامد و دوباره از تب و تابش می‌ افتد و دوباره جان می‌گیرد و مجلسی ها آن را دست می‌گیرند و دور می‌گردند و به بحث و بررسی می‌پردازند. بحث بورسیه ها انگار قرار نیست که تمامی داشته باشد. اصلا می‌توان مرور کرد که چطور مهر غیر قانونی بودن بر پیشانی بورسیه ها زده شد.

یک جستجوی ساده
با یک جستجوی ساده می‌توان به تعریفش رسید. از آن تعریفهایی که در دور و برمان زیاد دیده شد. جنجالی که میان دولت و مجلس به وجود آمد و در نهایت دکتر رضا فرجی دانا را به استیضاح و عزل کشاند. اما ردپای این بورسیه ها از زمانی دورتر کار خودش را کرد. مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان ۴ خرداد ۱۳۹۳ در یک نشست خبری از پاره‌ای از تخلفاتی که زیر عنوان بورسیه بیش از ۳۰۰۰ دانشجوی دکتری رخ می‌دهد و پرده بر می‌دارد و اعلام می‌کند که ۱۸۸۴ مورد تبدیل بورس خارج به داخل شدند از این تعداد ۲۲۸ نفر معدل کارشناسی زیر ۱۴ داشتند. معدل کارشناسی ارشد ۳۰۵ نفر از تبدیل به داخل کنندگان زیر ۱۶ بوده است. در مقابل نام ۲۳۵ نفر هیچ عددی به عنوان معدل ذکر نشده است. شرط سنی ۳۳ سال درباره ۳۲۵ نفر رعایت نشده است. ۱۸۳ نفرهم در پرونده خود سند محضری برای تعهد خدمت نسپرده‌اند. در نهایت اینطور حکم داده می‌شود: آن‌هایی که در این پرونده با تخلف بورسیه گرفتند می‌توانند ادامه تحصیل دهند اما مانند یک دانشگاه خصوصی هزینه تحصیلی را باید خود پرداخت کنند و از امتیازاتی که نصیب‌شان شده مانند استخدام و تدریس، سلب شده‌اند.

گزارش مفصل
کار به دوم آبان ماه 1393 کشیده می‌شود. وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعیه را منتشر می‌کند و از لغو بورس دکترای 840 نفر خبر می‌دهد و اعلام می‌کند که احتمال لغو بورس 1241 نفر دیگر نیز وجود دارد و با انتشار گزارش مفصلی در این باره، تاکید می‌کند که اگر این ۱۲۴۱ نفر تا بهمن ماه نتوانند از دانشگاهها اعلام نیاز برای عضویت در هیات علمی دانشگاه را بگیرند باید با هزینه شخصی ادامه تحصیل دهند.

 

اساتید بورسیه را چطور تعریف می‌کنند؟
نگاه اساتید و مدرسان دانشگاه در این زمینه شاید بتواند چراغی باشد که راه را کمی روشن کند. اصلا اصل و اساس تعلق بورسیه ها چطور باید باشد و چطور صلاحیت تخصیص بورسیه ها تعیین و روشن می‌شود؟ مهندس پویان عباسی، مدرس دانشگاه در این خصوص در گفتگو با خبرنگار روزنامه ابتکار می‌گوید: بر اساس قانون و ضوابط بورس، باید به افراد نخبه و افرادی که قابلیت دریافت هزینه از سمت دولت را دارند، تعلق بگیرد. دولت در این خصوص موظف و مکلف می‌شود که هزینه های تحصیلی این افراد را پرداخت کند. البته این بدان معنا نیست که دانشجویان هیچ وظیفه ای در قبال تخصیص بورس نداشته باشند.

 

بلکه آنها موظف می‌شوند که خدماتی را به دولت ارائه دهند. همانطور که خدمات را دریافت کرده اند. وی در ادامه می‌افزاید: مثلا دانشجویان به ازای خدماتی که از دولت دریافت می‌دارند، موظف می‌شوند، مدتی را به دولت خدمات دهند. این خدمات بستگی به سطحی دارد که دولت مشخص و تعیین میکند. معمول اینطور است که با مباحث آموزشی و پژوهشی این خدمات را بازمی گردانند. این خدمات بستگی به سازمان بورس دهنده دارد. مثلا شرکت های بزرگی مثل شرکت نفت و گاز، بورسیه ای را می‌دهند. خدماتی در راستای فعالیت شان را تعریف می‌کنند. الزاما ممکن است این خدمات، تدریس نباشد.

دانشجویان ممتاز
عباسی در خصوص معیارهای تخصیص بورس به افراد بورسیه تاکید می‌کند: برای بورسیه کردن افراد چندمبحث مطرح است. سنجش بار علمی دانشجویان یکی از همان معیارهاست. گاهی اوقات معیارها از آن هم فراتر می‌رود و به تعداد مقالات و تحقیقات و سطح ISI می‌رسد. برخی از دانشگاه ها در مورد موضوعات خاص کار می‌کنند. مثلا دانشگاهی در مورد مبحث لرزه ای، مکانیک خاک و... کار می کند. خیلی در سطح گسترده تحقیقات ندارند.

 

در نتیجه افراد خاصی را بورسیه می‌کنند. وی با تاکید بر ظرفیت های بالای جوانان در ایران می‌افزاید: ایران پر از پتانسیل های دانشجویان ممتاز است. شاید از نظر علمی در سطح نمره پایینی باشیم ولی از نظر دانشجوی نخبه و تحقیقات به جرات می‌توان گفت که از جمله کشورهای مطرح به حساب می‌آییم. شما به دانشگاه های مطرح دنیا نگاه کنید؛ چند نفر ایرانی در هر دانشگاه مطرح حضور پیدا کرده و موفقیت هایی را به دست آورده است.

ملاک فقط شایستگی
دکتر شاپور اعتماد، از دیگر اساتید دانشگاه هاست. وی در خصوص اعطای بورسیه به دانشجویان می‌گوید: ملاک، شایستگی باید باشد. این شایستگی را از طرق مختلف مثل آزمون ها یا آشنایی و معرف می‌توان تشخیص داد.

 

هر یک از آنها باید تک رکوردی داشته باشند. قاعده اینطور است. سنجیده اش هم همین است. ولی حالا اگر مهر غیر قانونی بر برخی پرونده ها زده می‌شود، باید بررسی کرد که چرا و چگونه؟ دکتر منوچهر پزشک نیز می گوید: بورسیه مساله ای نیست که ما اختراعش کرده باشیم. موضوع دانشگاهی قدیمی است که در همه دانشگاه ها بوده است. باید به دانشجوی مناسب داده شود. باید در آن رشته و در آن درس ها رتبه بالایی گرفته و برجسته باشد. من جزییات بورسیه ها را نمی‌دانم. از اول هم در جریان غیر قانونی بودن مبحث بورسیه ها قرار نگرفته ام. الان تازه در جریان قرار می‌گیرم.

بسته شدن پرونده بورسیه‌های غیرقانونی
خبری می‌آید که حکایت از بسته شدن پرونده بورسیه های غیر قانونی در مجلس می‌دهد. رییس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در این خصوص می‌گوید: در نامه‌ای به وزیر علوم به صورت رسمی نظر کمیسیون اصل 90 درباره بورسیه ها اینگونه اعلام شد که بورسیه‌های اعطا شده قانونی است و روال اعطای بورسیه‌ها در پیش گرفته شود. ردشدگان بورسیه چندی پیش شکایتی به کمیسیون اصل 90 ارائه کردند که بر اساس آن این کمیسیون جلسات متعددی با وزیر علوم، دبیر شورای مرکزی بورس، معاون دانشجویی و مدیرکل بورس‌های وزارتخانه‌ برگزار کرد.

 

نهایتا با ملاحظه مجموعه مستندات و قوانین اقدام شورای مرکزی بورس و وزیر علوم وقت برای پذیرش بورسیه‌ها با همان شرایط قبلی قانونی شناخته شد لذا هیچ ایرادی بر عملکرد شورای مرکزی بورس و وزارت علوم وارد نیست و بر اساس اختیارات قانونی کار صورت گرفته است. بر این اساس وزارت علوم و شورای مرکزی بورس می‌توانند روال قبلی را دنبال کرده و بورسیه‌ها را بر اساس قوانین‌شان اعطا کنند چون طبق بررسی‌های انجام شده بورسیه‌های اعطا شده قانونی بوده و کار غیرقانونی انجام نشده است. افرادی در موقع ثبت‌نام اطلاعات غلط همچون معدل و سن غیرواقعی را اعلام کرده بودند که طبیعتا این کار تخلف و تقلب محسوب می‌شده و اعطای بورسیه به آنها درست نیست.


  اخبار دانشگاه  -  ابتکار

Akbar Balinparast بازدید : 164 یکشنبه 30 فروردین 1394 نظرات (0)

اخبار,اخبار دانشگاه , آزمون دکتری سال 94

توکلی افزود: تصویر پاسخ نامه و کلید نهایی آزمون دکتری سال 94 در سایت اینترنتی سازمان سنجش قرار داده شده است.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور: دفترچه راهنمای انتخاب رشته دوره دکتری نیمه متمرکز سال ۱۳۹۴ عصر فردا منتشر می شود.

حسین توکلی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما‌ افزود: دفترچه راهنمای انتخاب رشته از طریق پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی www.sanjesh.org منتشر می شود.

وی گفت: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته هستند باید از دوشنبه 31 فروردین تا پنجشنبه سوم اردیبهشت با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش، برای انتخاب رشته محل های تحصیلی اقدام کنند.

توکلی افزود: تصویر پاسخ نامه و کلید نهایی آزمون دکتری سال 94 در سایت اینترنتی سازمان سنجش قرار داده شده است.


اخبار دانشگاه - خبرگزاری صدا و سیما‌

Akbar Balinparast بازدید : 298 یکشنبه 30 فروردین 1394 نظرات (0)
پاسخ نامه و کلید سوالات آزمون دکترای سال 94 بر روی سایت سازمان سنجش منتشر شد.

دکتر حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: بر‌اساس برنامه ریزی پیش بینی شده قرار بود تمامی سوالات آزمون دکترا فردا بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjeshoorg قرار گیرد اما کلید سوالات بر روی سایت این سازمان منتشر شد.

آن دسته از داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شدند می‌توانند از 31 فروردین تا سوم اردیبهشت ماه نسبت به انتخاب کد رشته محل‌های انتخابی خود اقدام کنند. 

 

اخبار دانشگاه - باشگاه خبرنگاران

 

Akbar Balinparast بازدید : 144 پنجشنبه 27 فروردین 1394 نظرات (0)
نتایج اولیه آزمون دکتری نیمه متمرکز سال ۹۴ به صورت کارنامه در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.

به گزارش مهر، براساس اعلام این سازمان از تعداد ۱۶۴ هزار و ۵۸۷ داوطلب حاضر در جلسه آزمون برابر با ضوابط تعداد ۵۶ هزار و ۷۴۰ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند که از این میان تعداد ۲۳ هزار و ۵۷۸ نفر زن و ۳۳ هزار و ۱۶۲ نفر مرد هستند.

داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شدند ضرورت دارد از روز دوشنبه ۳۱ فروردین تا روز پنجشنبه ۳ اردیبهشت ماه با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org ضمن دریافت دفترچه راهنمای انتخاب رشته تحصیلی از سایت سازمان سنجش و آموزش کشور و مطالعه دقیق دفترچه راهنمای مذکور و اطلاعیه‌های منتشر شده با رعایت کلیه ضوابط نسبت به انتخاب حداکثر ۵۰ کد رشته محل از میان کدرشته محل‌های تحصیلی مورد علاقه خود از کد رشته امتحانی مربوطه اقدام و براساس اولویت علاقه نسبت به درج آنها در فرم انتخاب رشته اینترنتی اقدام کنند.


نتایج نهایی آزمون دکتری نیمه متمرکز سال ۹۴ در شهریورماه اعلام می شود.


 اخبار  دانشگاه  -  مهر

Akbar Balinparast بازدید : 173 سه شنبه 25 فروردین 1394 نظرات (0)
جزییات پذیرش بدون آزمون دانشجویان دارای استعدادهای درخشان در مقطع دکتری در سال تحصیلی 95-94 اعلام شد.

به گزارش ایسنا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر به منظور ارتقای کیفی دوره های دکتری و حمایت از استعدادهای درخشان و در چارچوب ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری و آیین نامه داخلی، تعداد محدودی از فارغ التّحصیلان و دانشجویان سال آخر کارشناسی ارشد را برای ورود به دوره دکتری سال 95-94 بدون آزمون پذیرش می کند.

شرایط عمومی برای پذیرش درخواست متقاضیان عبارت است از:
1-1- داشتن معدّل حدّاقل 17 (بدون احتساب نمره پایان نامه) در مقطع کارشناسی ارشد و

1-2- داشتن حدّاقل نمره 18 پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد و

1-3- داشتن حدّاقل یکی از شرایط زیر:

الف-یک مقاله معتبر علمی پژوهشی داخلی یا نمایه شده بین المللی که نام متقاضی بعد از حذف نام استاد راهنمای پروژه، نفر اوّل باشد.

ب-یک ثبت اختراع با داوری و تأیید نهایی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران

ج-رتبه اوّل تا سوّم انفرادی یا اوّل گروهی در جشنواره های علمی معتبر بین المللی

د- دانشجویان کارشناسی ارشد ترم چهارم در صورتی که جزو رتبه های اوّل؛ یا دوّم و سوّم با معدّل کارشناسی ارشد بالای 18 باشند.

تبصره 1- تنها دانشجویان دوره های روزانه و نوبت دوّم دانشگاه های دولتی که کلیّه دروس را تا پایان نیمسال سوّم گذرانده اند می توانند از بند د استفاده کنند.

تبصره 2- تا موعد ثبت نام در مقطع دکتری تمامی مدارک نهایی کارشناسی ارشد باید ارائه گردد.

تبصره 3- رشته مورد درخواست در مقطع دکتری باید مرتبط با رشته کارشناسی ارشد باشد.

تبصره 4 - داوطلبان فقط می توانند در یک رشته (مرتبط با رشته کارشناسی ارشد) درخواست بدهند.

تبصره 5- فراغت از تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد تا پایان شهریور ماه قبل از شروع دوره دکتری الزامی است.

تبصره 6-فقط پرونده فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد که از زمان فراغت از تحصیل آنها کمتر از سه سال گذشته باشد قابل بررسی است.

تبصره 7-مدارک دوره های مجازی، نیمه حضوری یا غیر حضوری، آموزش محور و نیز دانشگاه های غیر انتفاعی برای ورودی بدون آزمون، مورد پذیرش نخواهد بود.

تبصره8-مجلّات پذیرش دهنده مقالات مذکور نباید در فهرست مجلّات نامعتبر وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری باشند ( لینک فهرست مجلّات نامعتبر وزارتخانه)

مادّه2- پذیرش اوّلیه
درخواست متقاضیانی که طبق مادّه1 واجد شرایط پذیرش هستند از سوی اداره استعدادهای درخشان به دانشکده ها ارسال می گردد.

دانشکده ها طبق شرایط و ضوابط خود می توانند اقدام به پذیرش اوّلیه متقاضیان نمایند.

اسامی دعوت شدگان به مصاحبه در وب سایت دانشکده اعلام خواهد گردید.

بدیهی است اعلام نتایج اوّلیه هیچگونه حقّی برای داوطلبان ایجاد ننموده و پذیرش نهایی منوط به موافقت دانشگاه و تأیید سازمان سنجش آموزش کشور می باشد و احراز صلاحیت عمومی و انضباطی دانشجویان ضروری است.

نحوه ثبت نام:
1-متقاضیان باید فرم درخواست را از طریق سایت اینترنتی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تکمیل و پرینت فرم ثبت نام اینترنتی و مدارک لازم را فقط از طریق پست پیشتاز حدّاکثر تا 10 اردیبهشت به اداره استعدادهای درخشان دانشگاه به آدرس: خیابان حافظ، روبروی خیابان سمیّه، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ساختمان آموزش کلّ، طبقه دوّم، اتاق 9 ، صندوق پستی1591634311 ارسال نمایند.

مدارک لازم عبارت است از:
• کپی کارنامه (ریز نمرات) کارشناسی و کارشناسی ارشد

• کپی صورتجلسه دفاعیه کارشناسی ارشد با درج نمره پایان نامه کارشناسی ارشد

• اصل و نامه پذیرش قطعی مقاله، گواهی رتبه اوّل تا سوّم انفرادی و یا اوّل گروهی در جشنواره ها یا مسابقات معتبر علمی، گواهی ثبت اختراع با داوری و تأیید نهایی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، گواهی رتبه اوّل تا سوّم رشته/گرایش در مقطع کارشناسی ارشد، گواهی کسب رتبه در المپیاد علمی دانشجویی کشور، کتاب تألیفی یا ترجمه شده، کپی مدرک زبان (درصورت وجود هریک از موارد فوق)

• ارسال اصل و کپی فیش واریزی به مبلغ 950 هزار ریال به شماره حساب (2177519001002) بانک ملّی شعبه فردوسی به نام درآمدهای اختصاصی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

• مدارک و وجه پرداختی به هیچ وجه مسترد نمی گردد.

• روی پاکت، نام خانوادگی و نام رشته تحصیلی مورد تقاضا حتماً درج گردد.

• به مدارک ناقص ترتیب اثر داده نمی شود.

• مصاحبه پذیرفته شدگان بدون آزمون همزمان با پذیرفته شدگان آزمون کتبی دکتری می باشد.

*زمان مصاحبه و اعلام نتایج در سایت اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه اعلام خواهد شد.

در پایان تاکید شده است که متقاضیان از مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی در خصوص زمان مصاحبه و اعلام نتایج جدّاً خودداری گردد.

 اخبار دانشگاه  - ایسنا

Akbar Balinparast بازدید : 201 دوشنبه 24 فروردین 1394 نظرات (0)
معاون پارلمانی وزیر علوم در پاسخ به نمایندگان مجلس گفت: موضوع بورسیه‌ها و غیر قانونی بودن کاملا قانونی مورد بررسی قرار گرفته و این افراد شرایط بورسیه را دارا نبودند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛سعد الله نصیری قیداری معاون پارلمانی وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت:درخواست تجدیدنظر آن دسته از بورسیه‌های غیر قانونی از طریق کمیته تجدید نظر همزمان با دیوان محاسبات صورت گرفت.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه درخواست تجدید نظر این افراد بالاخره چه نتیجه‌ای را در برداشت،افزود‌: در رابطه با آن دسته از بورسیه‌های غیرقانونی که بورسیه غیرقانونی آنها از لحاظ سن افراد و یا حتی معدل آنها بوده، رسیدگی صورت گرفت و اعتراض تعداد اندکی از معترضین وارد شده است، البته این در حالی است که در سایر موارد درخصوص بورسیه‌های غیر قانونی مساعدت صورت گرفته است.
 
قیداری در پاسخ به این سوال که مجلس اعتراضاتی در رابطه با بحث بورسیه‌های غیرقانونی مطرح کرده است، اظهار داشت: این امر صحیح نیست چرا که بحث بورسیه‌های غیرقانونی به صورت کاملا قانونی مورد بررسی قرار گرفته است و افراد مورد نظر شرایط لازم بورسیه را دارا نبودند.
 
وی خاطرنشان کرد: تجدید نظر در بحث بورسیه‌های غیر قانونی ادامه دارد و تا اواخر فروردین 94 به اتمام می‌رسد.

اخبار دانشگاه - باشگاه خبرنگاران

 

Akbar Balinparast بازدید : 178 یکشنبه 23 فروردین 1394 نظرات (0)
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از توزیع کارت ورود به جلسه آزمون دوره‌های فراگیر کارشناسی ارشد 94 دانشگاه پیام نور از روز سه شنبه اول اردیبهشت خبر داد.

حسین توکلی در گفت‌وگو با ایسنا ، گفت: ثبت نام برای شرکت در آزمون دوره‌های فراگیر کارشناسی ارشد 94 دانشگاه پیام نور برای 152 کد رشته امتحانی و گرایش تحصیلی و در پنج گروه آموزشی شامل علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی و هنر از روز یکشنبه 21 دی ماه 93 از طریق سایت سازمان سنجش آغاز شده و با در نظر گرفتن مهلت تمدید شده در روز چهارشنبه هشت بهمن پایان پذیرفت.

وی از ثبت نام 80 هزار و 509 داوطلب در این آزمون خبر داد و افزود: از این تعداد 38 هزار و 671 نفر زن و 41 هزار و 838 نفر مرد هستند. همچنین از تعداد 80 هزار و 509 داوطلب 65 هزار و 961 نفر در گروه آزمایشی علوم انسانی، 3073 نفر در گروه آزمایشی علوم پایه، 7825 نفر در گروه آزمایشی فنی و مهندسی، 938 نفر در گروه آزمایشی کشاورزی و منابع طبیعی و 2712 نفر در گروه آزمایشی هنر ثبت نام کردند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در ادامه در مورد کارت ورود به جلسه در آزمون توضیح داد: کارت ورود به جلسه در آزمون و برگ راهنما از روز سه شنبه اول اردیبهشت لغایت پنج شنبه اول اردیبهشت روی سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org قرار داده می‌شود و کلیه داوطلبان ضرورت دارند در این مهلت تعیین شده به سایت سازمان سنجش مراجعه کرده و نسبت به دریافت پیرینت کارت اقدام نمایند.

توکلی در مورد زمان برگزاری این آزمون اظهار کرد: این آزمون در صبح روز جمعه چهارم اردیبهشت به صورت تستی چهارگزینه‌ای در 101 شهرستان مختلف و حوزه‌های امتحانی برگزار می‌شود. فرآیند برگزاری آزمون از 8:30 صبح آغاز شده و درهای ورود به جلسه نیم ساعت قبل از شروع فرآیند بسته خواهد شد. لذا داوطلبان باید قبل از بسته شدن درهای ورود در حوزه‌ امتحانی حضور یابند.

وی در مورد ظرفیت پذیرش این آزمون نیز گفت: ظرفیت پذیرش برای 739 رشته محل 16 هزار و 780 است و از تعداد 739 رشته محل 625 رشته محل به شیوه آموزشی پژوهشی با ظرفیت 12 هزار و 500 نفر و 114 رشته محل به شیوه الکترونیکی 4280 نفر است.


 اخبار  دانشگاه -  ایسنا 

Akbar Balinparast بازدید : 132 شنبه 22 فروردین 1394 نظرات (0)
متقاضیان ثبت نام می توانند به پایگاه دفتر استخدام و تامین هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس jazb.iau.ir مراجعه کنند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد: ثبت نام داوطلبان عضویت در هیئت علمی دانشگاه آزاد در ۳ شاخه جذب برون سازمانی ، جذب درون سازمانی و جذب نخبگان از امروز آغاز شد.

حسین غریبی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این فراخوان به شکل متفاوتی با فراخوان های گذشته،  اجرا می شود وتا یک ماه ادامه دارد. 

وی اضافه کرد: جذب درون سازمانی مربوط به اعضای پیمانی و رسمی و غیربازنشسته دانشگاه آزاد می‌شود که می‌توانند بر اساس شرایط علمی و نیاز واحد‌ها در فراخوان جذب به صورت رقابتی و بدون تشریفات جذب برون سازمانی شرکت کنند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: جذب نخبگان هم بر اساس توافق نامه دانشگاه آزاد و بنیاد ملی نخبگان با حداقل تشریفات، به فارغ التحصیلان مقطع دکتری که تحت پوشش بنیاد ملی نخبگان هستند، اختصاص دارد.

غریبی افزود: این افراد طبق قانون استخدامی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابتدا به صورت پیمانی استخدام می‌شوند و حکم پیمانی آنها را هم وزارت علوم صادر می‌کند و طبق قانونی که وجود دارد، تبدیل وضعیت می‌شوند و در ابتدا به صورت آزمایشی جذب می شوند و سپس به استخدام قطعی در خواهند آمد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ظرفیت جذب تا پنج هزار نفر است.

متقاضیان ثبت نام می توانند به پایگاه دفتر استخدام و تامین هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس jazb.iau.ir مراجعه کنند.


اخبار دانشگاه - واحد مرکزی خبر

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    مطالب سایت را چگونه ارزیابی میکنید
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1983
  • کل نظرات : 9
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 67
  • آی پی دیروز : 35
  • بازدید امروز : 134
  • باردید دیروز : 50
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 184
  • بازدید ماه : 409
  • بازدید سال : 16,133
  • بازدید کلی : 722,155